Še boljša, še lažja, z lešniki in 30% manj sladkorja. 

Brez glutena     Brez konzervansov       Brez umetnih sladil 

Novo v družini Viki

Nova Viki krema Premium mleko & lešniki je izvrstnega okusa. Že ko jo mažeš na kruh, zadiši lešnik, zatresejo se brbončice in nestrpno pričakujejo ugriz. 

Ob ugrizu pa greš nazaj. Nazaj v otroštvo, nazaj v igrivost, ko si brezskrbno jedel Viki kremo, tisto, ki jo vsi poznamo. Premium okus doda mešanica mleka in lešnikov, ki vas bo premamila v ponovni in ponovni ugriz. Kar ugriznite, brez slabe vesti. Viki Premium ima kar 30 % manj sladkorja in ne vsebuje glutena, konzervansov ter umetnih sladil. Prikličite si spomine in uživajte v okusih!

Na voljo v pakiranju:

piksna 350g

Viki Premium mleko & lešniki s 30 % manj sladkorja najdete na vseh prodajnih mestih po Sloveniji.

Inovativni Viki namazi

Je veljalo včasih. A danes VIKI kreme ne jedo le otroci. Ponudbo izdelkov smo razširili z novimi inovativnimi namazi. Preverite jih vse in izberite svojega najljubšega. Ali več njih.

Viki te čaka na Facebook-u

Pridruži se mu. Klikni tu

Facebook novičke

Igre v katerih ni zmagovalca, niti poraženca. 🏆 Pomembna je le zabava! 🥳Kako pa vi najraje preživljate čas z družino? 👨‍👩‍👦‍👦

Poletje je kot nalašč za "športanje" v naravi! 😍 Kaj je bolj obvezno - glasba med vadbo ali Viki krema po končanem treningu? 🤭🎧🎶Viki Premium in Protein sta še posebej priljubljena športna namaza. Že veš zakaj? 😉

Viki zajtrk v postelji? 😍😍Definitivno JA! 🥰 Malce razvajanja namreč nikoli ne škodi. 😊