Nova, drugačna, a še vedno vsem poznana, s kakavom, lešniki in 16 % beljakovin. 

Brez dodanega sladkorja          Brez glutena

Novo v družini Viki

Nova Viki krema Protein z lešniki, kakavom in brez dodanega sladkorja je primerna za čisto vse. Za športne po duhu, za sladkosnede, za tiste s slabo vestjo ali tiste brez nje.

S svojo visoko vsebnostjo beljakovin in polnim okusom kakava ter lešnikov je bil ustvarjen za vse profesionalne športnike in športno aktivne. Je brez dodanega sladkorja, prav tako pa ne vsebuje glutena, zato predstavlja pravo poslastico brez slabe vesti. Viki namaz, ki se prilagodi vašemu aktivnemu načinu življenja. Privoščite si ga!

Na voljo v pakiranju:

piksna  250g

Viki Protein čaka na vas v bolje založenih trgovinah
po Sloveniji.

Inovativni Viki namazi

Je veljalo včasih. A danes VIKI kreme ne jedo le otroci. Ponudbo izdelkov smo razširili z novimi inovativnimi namazi. Preverite jih vse in izberite svojega najljubšega. Ali več njih.

Viki te čaka na Facebook-u

Pridruži se mu. Klikni tu

Facebook novičke

Igre v katerih ni zmagovalca, niti poraženca. 🏆 Pomembna je le zabava! 🥳Kako pa vi najraje preživljate čas z družino? 👨‍👩‍👦‍👦

Poletje je kot nalašč za "športanje" v naravi! 😍 Kaj je bolj obvezno - glasba med vadbo ali Viki krema po končanem treningu? 🤭🎧🎶Viki Premium in Protein sta še posebej priljubljena športna namaza. Že veš zakaj? 😉

Viki zajtrk v postelji? 😍😍Definitivno JA! 🥰 Malce razvajanja namreč nikoli ne škodi. 😊