Premium & Protein

03/16/2020

Kakav, lešnik in mleko so nerazdružljiv trio, ki že od prvega dne spremlja našega indijančka Vikija in njegove podvige. Ker pa mu – tako kot našim najmlajšim – radovednost ne da miru in jih žene naprej do najboljših idej, smo z Vikijem dobili ideji za kar dva nova namaza. Ta v svojih okusih še vedno ostajata prvovrstna in popolna idila vrnitve v otroštvo, prilagojena pa sta tudi tistim, ki so primorani zaradi različnih razlogov prilagajati svoj jedilnik.

Viki PREMIUM je lahek namaz, poln mlečnega okusa z lešniki, vsebuje pa kar 30% manj sladkorja kot običajni namazi ter je brez glutena, konzervansov in umetnih sladil. Primeren je za vse, ki želijo v svoj jedilnik vnesti manj sladkorja oz. imajo intoleranco na gluten, vendar želijo še vedno uživati v sladkih okusih kremnega namaza našega otroštva. Dostopen je v pakiranju po 350g.

Viki PROTEIN je namaz kremne strukture z odličnim prepletom okusov kakava in lešnika. Namaz ne vsebuje glutena, je brez dodanega sladkorja, ob tem pa vsebuje kar 16% beljakovin, zato je primeren tudi za vse aktivne športnike pa tudi vse tiste, ki jim je čokoladen okus bližji od mlečnega. Dostopen je v pakiranjih po 250g.


Ostale novice

VIKI slikanica

Porcijska pakiranja

Premium & Protein