Viki za vse generacije,
že več kot 30 let.

Mleko, kakav in lešniki.

VIKI Duo je proizvedena iz naravnih surovin – mleka, kakava ter lešnikov. Bogata krema ima svoj čar v polnem okusu in dvobarvnosti, kar jo zaznamuje skozi vsa desetletja obstoja. Kontrastna struktura VIKI Duo namaza sestavljata dobro poznani polovici temne čokoladne in bele vanilijeve kreme.

Na voljo v pakiranjih:

piksna  20g, 40g, 380g, 600g, 1000g, 3500g

Dvobarvna krema je sestavljena iz polovice čokoladnega in polovice vanilijevega namaza. Čokoladnemu namazu daje čokoladno barvo in čokoladni okus kakav, ki je istočasno pomemben vir antioksidantov. Vanilijev del ne vsebuje kakava, zato pa vsebuje veliko mleka v prahu. Mleko v prahu vsebuje veliko kalcija, ki je pomemben za izgradnjo kosti.

Nekateri imajo rajši čokoladni del, drugi vanilijev del, nikoli pa ni izključena možnost, da zmešamo skupaj oba in si pričaramo odličen čokoladno-mlečni okus, ki je že več desetletij sinonim za okusno in hranilno dvobarvno kremo.

VIKI duo lahko preprosto uživamo z žličko, odlično pa se maže na kruh. Z VIKI Duo se lahko popestrijo tudi palačinke, lahko se uporabi kot sestavina za sladoled, sladice, torte in drugo pecivo.

Inovativni Viki namazi

V letu 2019 smo kupcem predstavili dva izredno zanimiva nova izdelka. Viki Premium vsebuje 30 % manj sladkorja, Viki Protein pa se ponaša z višjo vsebnostjo beljakovin in je brez dodanega sladkorja. Poskusite oba in izberite svojega najljubšega.