Viki skupina

VIKI SKUPINA IZDELKOV

Viki nova embalaza

VIKI Duo je proizvedena iz naravnih surovin – mleka, kakava ter lešnikov. VIKI Duo ima svoj čar v svojem okusu in dvobarvnosti, ki ostaja skozi desetletja vedno isti. V vsaki VIKI Duo je polovica temne čokoladne in polovica bele vanilijeve kreme.

VIKI je dvobarvna krema sestavljena iz polovice čokoladnega in polovice vanilijevega namaza. Čokoladnemu namazu daje čokoladno barvo in čokoladni okus kakav, ki je istočasno pomemben vir antioksidantov. Vanilijev del ne vsebuje kakava, zato pa vsebuje veliko mleka v prahu. Mleko v prahu vsebuje veliko kalcija, ki je pomemben za izgradnjo kosti.

Nekateri imajo rajši čokoladni del, drugi beli vanilijev del, če pa si oba dela skupaj namažemo na kruh se oba okusa skupaj se zlijeta v odličen okus, ki je že več desetletij sinonim za okusno in hranilno dvobarvno kremo.

VIKI duo lahko preprosto uživamo z žličko, odlično pa se maže na kruh. Z VIKI duo se lahko namažejo tudi palačinke, lahko se uporabi kot sestavina za sladoled, sladice, torte, in drugo pecivo.

Se tudi pri vas doma dogaja, da v Viki duo lončkih zmanjka samo bele kreme? Z veseljem in ponosom vam sporočamo, da pripravljamo tudi novo mlečno Viki kremo z lešniki. SAMO BELO! Prepričani smo, da bo z odličnim okusom in izboljšano mazljivostjo navdušila tudi vas in vaše malčke.

Viki kroglice so čokoladni dražeji z jedrom iz ekstrudiranih žitaric.

Tako kot je Viki krema dvobarvna, tako je tudi v pakiranju Viki kroglic polovica čokoladnih dražejev prelitih z mlečno čokolado in polovica z belo čokolado. Viki kroglice so odličen čokoladno – hrustljav prigrizek, ki ga bodo oboževali stari in mladi!

Viki za vse generacije že več kot 30 let.

VIKI kremo lahko dobite v sledečih pakiranjih:

- Porcijsko pakiranje: Viki duo 20g, 40g,
- Družinsko pakiranje: Viki duo 380g, 600g, 750g, Viki Milk 380g
- Pakiranje za večje porabnike: Viki duo 1000g in 3500g,

 

Slogan VIKI kreme je :VIKI za zajtrk, energija za ves dan in Otroci radi jemo..VIKI kremo!”

Lastnik blagovne znamke VIKI je podjetje Petlja iz Ptuja, ki je blagovno znamko VIKI krema odkupilo od podjetja Kolinska v letu 2009. Podjetje Petlja je ohranilo recepturo, pakiranja in okus kreme.

Ali ste vedeli da:

- Je maskoto VIKI ustvaril in narisal g. Miki Muster, ki je eden največjih ustvarjalcev stripov, ne samo pri nas, ampak tudi v Evropi.

  • Twitter Aktualno

  • VIKI Flickr