VIKI na PLANET TUŠ FEST

VIKI na PLANET TUŠ FEST

Največji tradicionalni zabavno – nakupovalni dogodek po celi Sloveniji! Planet nori do polnoči! Super popusti, nagradne igre, zabava, pokušine.
PLANET TUŠ FEST

V soboto, 19. oktobra, bo Planet Tuš odprt do polnoči! Ne zamudite SUPER POPUSTOV, ugodnih ponudb in akcij. Celodnevna ZABAVA za vse generacije in NAGRADNE IGRE!

10.00
Winx club zabava
Zaplesali in zapeli bomo z Winxico Stello in Ninja želvo, se z njima fotografirali ter ustvarjali. Otroci bodo lahko s pobarvanko sodelovali v nagradni igri za nagrade Winx klub in Ninja želve.

12.00
Ustvarjalna delavnica: Naredi si svojo družabno igro
Skupaj z animatorkami iz Oslarije si boš lahko naredil svojo družabno igro Spomin ali Križce krogce. Pridi in se zabavaj z nami!
Poslikava obraza

15.00
POPOLDANSKI CIRKUS: Teater Cizamo
Tovarna milnih mehurčkov
V tovarni milnih mehurčkov cele dneve in noči delamo mehurčke in se ob tem zabavamo. Pridruži se nam in nam pomagaj pri izdelavi mehurčkov – tisti najmanjših in tistih velikih! Pššt, nekateri so celo tako veliki, da v njih zlezem tudi jaz.
Bejbibum
Klovni so vedno z vsemi žavbami namazani. Sploh ta naš klovn, ki v vozičku prevaža nagajivega rakuna in cel kup presenečenj. Le kaj bosta danes ušpičila?
Sirkec, sirkec
Klovn Zupi si želi, da bi ga imeli vsi otroci radi. Včasih se za to celo preveč trudi in mu gre kakšna stvar tudi narobe. Pridruži se mu in mogoče ti bo celo pokazal najbolj poreden klobuk na svetu!
Cirkuške delavnice
Na pravi cirkuški delavnici se bomo lahko preizkusili v cirkuških veščinah in preizkusili ogromno cirkuških rekvizitov ter postali pravi cirkusanti, ki bi lahko nastopali v cirkusih širom sveta!

19.00
Igre z baloni
Z baloni lahko počnemo 1000 različnih stvari ob katerih se lahko noro zabavamo!

21.00
PLANET NORI DO POLNOČI!
DJ
ANIMACIJA
GLASBENO PRESENEČENJE
VELIKA NAGRADNA IGRA: 500 € SOMAT
OD 21. URE DO POLNOČI, ko bodo popusti še bolj vroči, bo zabava v osrednji avli dosegla svoj vrhunec! Pridružite se nam na nori animaciji z nagradnimi igrami. Uradni Planet Tuš Fest DJ bo poskrbel za odlično glasbeno vzdušje. PRESENEČENJE večera bo prav posebni gost, ki bo pričaral nepozabno GLASBENO VZDUŠJE!

24.00
Ivan Zak
Po sobotni nakupovalni mrzlici nas bo očaral avtor številnih popularnih komadov, Ivan Zak. Pridruži se nam na Disco Planetu in uživaj z nami!

Vstopnina: predprodaja 7 EUR, na dan dogodka 10 EUR.

Komentiranje izklljučeno

Komentarji so zaprti

Pusti komentar

  • Twitter Aktualno

  • VIKI Flickr